сряда, 8 март 2017 г.

Victoria Beckham: Работата в модата не е върви като по часовник

Бившата певица от "Spice Girls" смята, че не може да се влиза и излиза в модната индустрия периодично. Тя се чувства късметлийка, че се занимава с това, което обича.
42-годишната дама намира себе си за благословена, защото има едноименна линия облекла. Въпреки това тя е непреклонна що се отнася до проектирането на нови дрехи. Victoria е прекарвала дълги часове в усърдна работа и редовно е оставала извън работно време. Любопитното е, че няма нищо против този факт, защото бизнеса й е нейната страст.

Говорейки за кариерата си на дизайнер пред списание "The Sunday Times Style" госпожа Beckham споделя: "Чувствам се такава късметлийка и съм благословена да правя това, което харесвам. Моят бизнес е моята страст. Това е всичко, за което някога съм мечтала. Вярвам, че ако работиш усилено и мечтаеш смело няма да има пречки пред теб и ще постигнеш всичко, което си си наумил.". 

Пош разкрива, че екипа й е страхотен и хората в него също дават всичко от себе си. Наскоро британката пусна втората си козметична серия за дългогодишна красота съвместно "Estеe Lauder". Брюнетката не крие, че отдавна се възхищава на бранда и се радва, че е уловила момента след посещението си в офиса на компанията в Америка.

Съпругата на известният футболист обяснява още: "Моята икона за красота винаги е била Estеe Lauder и всичко, зад което застава. Тя е предприемач и за мен беше като сбъдната мечта да работим по съвместен проект. Помня, когато бях по-млада и наблюдавах как майка ми се обличаше и се гримираше с "Estеe Lauder". Така се чувствам като отивам в офиса им в Ню Йорк. Мисля, че това, което правим е просто разтърсващо.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: