вторник, 14 март 2017 г.

Cara Delevingne пише книга

Моделът ще издаде първият си роман през октомври. Дамата публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда част от четивото, което ще бъде озаглавено "Mirror, Mirror".
24-годишната актриса анонсира сама новината в "Instragram". Cara сподели фотос, на който позира срещу огледалото, а в ръцете си държи книга, чийто автор е именно тя. 

В дебютният роман на звездата ще се разказва за неволите, които сполетяват 16-годишните приятели Red, Leo, Naima и Rose. Те се опитват да балансират между ангажиментите си в училище и любовните си връзки докато в един ден нещо се променя. 

"Дойде друг момент за мен. Процесът да събера в едно този роман е животопроменящ и нещо, което държа близо до сърцето си. Не мога повече да чакам и да не го споделя с всички. Можете да си закупите предварително "Mirror, Mirror" като кликнете на линка на моята биография.", написа красавицата, с което несъмнено зарадва стотици фенове.

Delevingne разкри, че има желание да стартира онлайн клуб за четящите почитатели, където да могат да обсъждат проблемите на героите. "Нека създадем един голям виртуален клуб на книгата! Защото искам да говорим за този период в живота. Времето, когато се откриваме, за приятелство, болката, триумфа! За времето, когато си тийнейджър! За преживяванията, които ни оформят! #MirrorMirror"., допълни още развълнуваната блондинка.

Представители на британското издателство "Orion Publishing" също обявиха, че ще издадат произведението под ръководството на "Trapeze Books". Родената в Лондон всестранно развита личност си партнира с Rowan Coleman, която е написала "We Are All Made of Stars" и " The Memory Book". Дамата призна в "Twitter": "Да работиш с талантливата и блестящо креативната @Caradelevingne е абсолютно удоволствие и чест.".

"Обичам процеса в изработването на характерите и развитието на сюжета. Толкова съм горда и нямам търпение да прочетете тази колаборация между мен и един от любимите ми писатели.", каза още в официалното си изявление младата британка.



Няма коментари: