понеделник, 20 март 2017 г.

"Bobo & The Gang" с дебютен албум

Официалната промоция на компилацията ще бъде на 30-ти март в столичният клуб "Терминал 1". Дискът ще бъде озаглавен "Говори" и ще съдържа 10 парчета на български език.
Преди три години меломаните сигурно помнят, че Борислав Димитров, Ангел Дюлгеров, Росен Ватев, Стойко Милев, Борис Спасов, Ивайло Стайков и Ярослав Хмелевский записаха черно-бели клипове в студио към няколко техни песни.

Музикантите вече година работят по първият си самостоятелен албум и са изключително развълнувани за предстоящото събитие идният четвъртък. В "Говори" ще откриете много социални текстове, фънк и хип-хоп звучене. Преди броени дни излезе пилотният сингъл "Не знам", който е включен в проекта на момчетата. Можете да го чуете на следния линк: https://www.youtube.com/,

Бобо и компания са подготвили много изненади за присъстващите на проявата. Гостите ще могат да се насладят на сетове от DJ Marten, Skill, Unkle Billy и Мартин Михайлов, както и живи изпълнения от Димитър Льолев (саксофон), Владислав Мичев (тромбон) и Волен Милчев (вокал).

"Bobo & The Gang" е първата по рода си хип-хоп инициатива с бенд от live-музиканти в България. Те показват своето виждане за този стил, с истински и издържан авторски хип-хоп на български език. Групата е заедно от 2010-та година, когато свири на "Grolsch Block Party" в София. За четири години се утвърждават като една от най-уникалните групи на българската сцена. През 2012-та са в програмата на фестивала "Spirit of Burgas", където са били на една сцена с Ms. Dinamyte, Tinie Tempah и Busta Rhymes. След редица концертни и клубни участия отново се качват на голяма сцена, но този път с британската звезда Jessey J в зала "Арена Армеец". Два месеца по-късно подгряват KRS One. В началото на 2014-та бандата пусна в "Youtube" поредицата "StudioLive" продуциран от Росен Ватев съвмесно с C.T.P Records.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: