понеделник, 6 март 2017 г.

"Indiana Jones 5" излиза през юли 2019-та

Продължението ще зарадва стотици фенове на сагата 11 години след прожектирането на четвъртата част. В главната роля отново ще видим Harrison Ford. 
Мнозина чакат 19-ти юли 2019-та година. Тогава ще излезе петата част на "Indiana Jones". Това заяви в официалното си изявление председателят на "Disney" Alan Horn. 

Той каза:""Indiana Jones" е един от най-великите герои в кинематографичната история. Ние не може да чакаме да го покажем на голям екран до 2019-та. Толкова рядко се случва да имаш перфектната комбинация от режисьор, продуценти, актьор и роля. Не може да бъдем по-развълнувани за това приключение на  Harrison и Steven.''. От компанията припомнят, че са закупили правата от 2012-та. Преди това продукцията бе снимана под лейбъла на "Lucasfilm". 

Harrison Ford отново ще разработи образа си, а Steven Spielberg ще бъде режисьор на проекта. Frank Marshall и Kathleen Kennedy, които са семейство, ще са продуценти, а John Williams ще отговаря за музиката към филма. Легендарният режисьор потвърди, че George Lucas ще е изпълнителен продуцент. 

David Koepp по-рано разкри, че започнал да пише така чаканият сценарий. "Дълбоко съм потопен. Всичко, което мога да кажа е, че има много извънземни и Indy умира накрая. Наистина харесвам идеята ни. Мисля, че е ясна и проста и има много смисъл. Писането върви много добре.", призна още американеца. Той не скри и разочарованието си от "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull".

Творецът сподели още: "Трудно е, защото може да научиш нещо ако то не върви така, както го планираш. Ще е добре ако  не си повтаряш грешките. За мен не беше редно, че MacGuffin диктуваше всичко. Опитахме да направим най-добрият избор.". Какво е успял да подобри екипа ще видим след две години.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: