четвъртък, 27 януари 2011 г.

P.I.F. с нови проекти

Бандата се "завръща" на музикалната сцена с нова песен и видео към нея. Парчето се казва "Сън в съня", то вече се върти по радиостанциите. Скоро се очаква да бъде готов и клипа към него. Момчетата са в процес на подготовка и на нов албум, съпътстващ го с турне из цялата страна.
        След като към края на лятото бившите музиканти от П.И.Ф се присъединиха към Дичо и създадоха групата V.O.XX, сега Димо се появява отново в светлините на прожекторите, за да възроди с пълна пара дейността на бандата си.
Новият състав на P.I.F. е : Димо – вокал, Александър Дойчев – барабани, Пламен Бъчваров – пиано и Виктор Стамболов – китара.
       Наскоро излезе видеото към друг техен хит "Куку - руку". В него Димо дебютира като режисьор. Лентата има невероятен успех. Клипа е черно-бял, много семпъл, а звуците от акордеон, предават на песента необичайно спокойствие. Можете да гледате клипа тук: http://www.youtube.com/watch?v=6eSLEFDjadM.
Новата песен на бандата "Сън в съня" отново е дело на варненеца. Тук може да го чуете: http://soundcloud.com/mediamonitor/p-i-f. До месец се очаква да е готово видеото към парчето. Това обяви лично Димо в социалната мрежа Фейсбук.
        Стана ясно още, че феновете ще имат възможност да видят и чуят П.И.Ф. в идните седмици. Групата подготвя национално турне, както и нов албум.
Амбициозният и талантлив вокалист се е отдал изцяло на новите си проектите с момчетата и се оказа, че дори е прекъснал договора си с БНТ, където участваше в "Шоуто на канала".



Снимка – Лора Желязкова




Няма коментари: