петък, 14 януари 2011 г.

Джоли: Все още съм лошо момиче

Актрисата говори свободно за миналото си. Тя не криe, че е била зависима от наркотици и е благодарна, че е жива.
Малко са известните личности у нас, които не се срамуват от стария си начин на живот. За сметка на това пък звездите в Холивуд явно нямат проблем с това. Анджелина Джоли наскоро сподели пред американската телевизия CBS, че се чувства късметлийка, защото не е умряла млада. Тя е имала период, в който е пробвала твърди наркотици и въпреки това е успяла да се пребори с тази си зависимост.

36-годишната актриса допълва: "Преминах през тежки моменти и оцелях. Не починах в ранна възраст, значи съм късметлийка. Има много други хора на изкуството, които не успяха да се спасят от тези неща. В онези времена бях твърде близо до най-опасното и най-лошото. Има толкова много причини да не съм тук."

След като среща Брад Пит живота й влиза в релси и макар да има шест деца, за които трябва да се грижи, брюнетката признава, че все още е лошо момиче.
"Oще имам тази черта в характера си. Тя принадлежи на Брад и нашите приключения."

Анджи винаги е била нестандартна и отворена към света около нея. Ето защо тя говори спокойно за миналото си. "Вземах всяка всевъзможна дрога - кока, екстази, хероин."
Kрасавицата много добре знае, че живота й можеше да свърши по много по-различен начин, не случайно е благодарна, че е жива и може да се радва на семейството си.
Относно кариерата си, е на мнение, че трябва да играе и по-сериозни роли, не само тайни агенти.

Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: