вторник, 25 януари 2011 г.

От днес стартира рубриката "ART Quiz"


Тази идея е продължение на една по-предна такава. След като преди три месеца започнахме с рубриката „Music Quiz”, в която различни известни и не толкова популярни български музиканти отговарят на въпросите ни, сега идва ред и на рубриката “ART Quiz”.

Името: е следствие от заглавието на интервютата с изпълнителите “Music quiz”. В тази нова наша рубрика наречена “ART Quiz” пак ще бъдат взeмани интервюта, за това и името остава същото.

Идеята: Първоначалната ни идея беше за среща на читателите на „Импулс” с български DJ-и и музиканти. Сега обаче разширяваме и разнообразяваме малко по-малко нашия кръгозор и ще обърнем внимание на хората на изкуството. Рядко се опитваме да ги разберем или да „влезем в тяхната кожа". Ето защо, тук ще ви запознаем с художници, актьори, писатели, фотографи, хора, които правят 3D анимации, хора, които правят татуси, пиърсинги, графити, хора, които организират разни събития, хора, които понякога са „зад кадър” или „зад кулисите” на дадени прояви, но се занимават с нещо, което е свързано с култура, изкуство и пр.

Очаквайте първия брой на “ART Quiz” скоро...



Снимки - http://www.google.bg/

Няма коментари: