вторник, 4 януари 2011 г.

Холи Бери слага край на кариерата си като актриса

Последната новина от Холивуд е шокираща за всички фенове на красивата Бери. Тя е решила да се откаже от актьорството, за да има повече време за дъщеря си - Нала Ариел.
Носителката на Оскар споделя, че приоритетите в живота ѝ са се променили след като е станала майка. Актрисата, е на 44 години и има 2-годишна дъщеря, Нала Ариел, от връзката с бившия си приятел, модела Габриел Обри. В момента нейната цел е да бъде добър родител и иска да отделя повече грижи за детето си. Това е и причината да насочи цялото си внимание към нея и да обърне гръб на кариерата си.

Холи Бери разказа: "Имам по важна мисия от това да участвам във филми. Нала ме промени напълно и смея да твърдя, че е за добро. Преди да направя или да кажа нещо задължително го обмислям добре. Чувствам се по-щастлива от всякога и не бих съжалявала за избора си никога."

Черната перла на Холивуд е участвала във филмите:

През 2008-ма година в ноемврийския си брой списание „Ескуайър” обявява Холи Бери за най-сексапилната от всички жени, които в момента живеят на планетата. Актрисата казва, че да си на 42 години, да си родила току-що и да ти дадат тази титла определено е много хубаво. И добавя, че да си секси е състояние на духа и то доста комфортно, състояние, в което човек се обича дори в моментите, в които не му е до любов.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: