сряда, 5 януари 2011 г.

Асен Блатечки с нова постановка

Последната новина около актьора, която той съобщи в предаването "На кафе" по Нова ТВ днес е, че директорът на Пернишкия театър го е поканил да се изяви като режисьор на тяхната сцена.

Преди около година известният български актьор Асен Блатечки дебютира и като режисьор с постановката си "Побъркани от любов" в Софийския театър "Сълза и смях". Режисьорите, с които е работил обаче винаги дават ролите на "лошият" на Асен. Това писнало на Блатечки и за да не стават недоразумения, той решава сам да поставя постановките, в които ще играе.

Както във всяко интервю, той не скрива изненадата си, че го наричат "сексимволът на българското кино", защото той не се чувства като такъв. Освен заради безспорния му талант, феновете го харесват и заради скромността му, обичта и предаността му към семействотo.

Сред другите по-интересни факти, които той сподели пред водещата, са манията му към спорта (ходи на фитнес почти всеки ден) и високите скорости и моторите. Асен призна още, че за първи път е целунал момиче на пет години, а на дванадесет е карал колата на баща си. Талантливият актьор показа и дарбата си да рисува и направи портрет на Гала, докато тя го разпитваше за живота му.

Желаем успех в новото начинание като режисьор на Асен Блатечки и да продължава да ни радва все така с качествени продукти.



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: