сряда, 19 януари 2011 г.

Мария Илиева организира промоция за "I Like"

Най-новата песен на изпълнителката вече се върти по радио и телевизионния ефир. Скоро певицата ще зарадва фенове и приятели с парти, на което парчето и видеото към него ще бъдат официално представени пред публиката.
Това научихме лично от PR-а на "Стерео стая" Калина Илиева. Сред другите по-интересни новини около изпълнителката са: участията й по Нова телевизия и Би Ти Ви тази седмица. 

От 17 до 21 януари, Мария Илиева е звезден репортер на "Календар", а на 20 януари ще бъде специален гост в "Шоуто на Слави". Това обяви самата тя във фен страницата си във фейсбук. В предаването по bTV този четвъртък вокалистката ще представи последната си песен "I Like", заедно с Милен Данков и Studio Dance Zone.

Припомняме ви, че през 2011 година се навършват десет години, откакто Мария Илиева е на музикалната сцена. Какви изненади могат да очакват почитателите от нея, ще научите ако следите редовно "Импулс". Въпреки многобройните си ангажименти, българската поп звезда обеща да участва в рубриката ни "Music quiz".



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: