понеделник, 24 януари 2011 г.

V.O.XX и Део със съвместен проект

На 22 януари бандата на Дичо и Део заснеха нов видеоклип. Песента е с името "Няма да дам" и ще бъде саундтрак към новия български филм "Пистолет, куфар и три смърдящи варела". Снимките към видеото бяха направени в София Лайв Клуб.

Това стана ясно от участието на групата в предаването на Би Ти Ви "Шоуто на Слави" в края на миналата седмица. Режисьор на новия филм е Георги Костов, а в него ще вземат участие звезди като Асен Блатечки, Георги Кадурин, Катето Евро, Азис и други. "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" е със съвременен сюжет, реалистични образи, наситен с много динамика и свеж хумор. Лентата и клипа към нея се очаква да излязат в най-скоро време.

Припомняме ви, че Дичо и Део вече имат един заснет клип на песента "Това сме ние", която е саундтрак към филма "Бунтът на Л.". Там двамата дългогодишни приятели си партнират заедно с актьора Христо Гърбов.

"В шоуто на Слави" момчетата от V.O.XX изпълниха пилотния си сингъл "Като преди". Вокалиста поясни, че парчето е като "първа среща с публиката". Клипа на "Като преди" е много свеж и весел. В него се показва група приятели, които се забавляват като деца на живота. Дичо обеща, да радват почитателите си все така с качествен рокендрол, а за бъдеще феновете могат да очакват други по-сериозни проекти от тях.




Снимка - клип "Това сме ние"

Няма коментари: