понеделник, 17 януари 2011 г.

Варненци посрещнаха топло V.O.XX

Бандата свири близо два часа на сцената на варненския клуб "Алиби", който се оказа малък за желаещите да чуят и видят V.O.XX на живо
Въпреки факта, че новата група на Дичо и бившите музиканти от П.И.Ф., съществува едва от няколко месеца, това не попречи на мнозина почитатели на качествената българска музика да посетят събитието. 

На 14 януари V.O.XX свириха за първи път в този си състав в Морската столица. През цялото време, Дичо разчупваше обстановката с различни шеги и скъсяваше дистанцията между публиката. Той многократно подчерта колко много обичат Варна, защото именно в този град преди повече от десет години е започнало възродяването на рокендрола, като в клубовете са се изявявали таланти от ъндърграунда в музиката.


Освен популярните вече "Като преди", "Сърф, вятър и платно", "За теб и любовта", авторските песни на Дичо - "Пътувам" и "Всеки ден", момчетата изпълниха една нова тяхна балада, която скоро ще се завърти по радиостанциите и телевизионния ефир. Сред другите по-интересни кавъри, на които наблегнаха V.O.XX бяха парчета на Guns N' Roses, Pink Floyd, дори направиха свои рок интерпретации на песентите "What goes around, comes around" на Justin Timberlake и "Две следи" на "Щурците".


Определено феновете, които присъстваха на проявата, останаха удоволетворени и с нетърпение очакват следващото участие на бандата във Варна.


На 22 януари V.O.XX ще зарадват почитателите си в столицата, с концерт в София Лайв Клуб.





Снимка - личен архив "Импулс"

Няма коментари: