вторник, 25 януари 2011 г.

"High Time" & "Low Step" на една сцена

На 25 януари момчетата ще зарадват феновете с качествените си изпълнения в стил джаз, фънк и соул. Домакин на събитието ще бъде София Лайв Клуб.
Сред специалните гости, които ще се включат в програмата, са музикантите Марин Бозев (саксофон) и Теодор Петков (пиано).
Това ще бъде първото участие на алтернативното джаз трио "High Time" за тази година. Който е присъствал на тяхно участие знае, че когато те "забият", всички стигат доста high и то за long time!
Момчетата от двете джаз формации са добри приятели. Ето защо подобен съвместен проект не е изненада за никого.
Почитателите им ще имат възможност да се насладят, както на авторска им музика, така и на парчета на Chuck Loeb, Jaared, Kim Waters и много други. Партито е с начален час 22:00, а входът ще е 10 лева.


За информация на незнаещите:

HIGH TIME
е колаборация от тримата музиканти - Антони Рикев (WahTony) - китара, Радослав Славчев – бас и Николай Данев - барабани. HIGH TIME е успешен опит на тримата инструменталисти да се върнат към модерения джаз, който ги събира в началото!

Тук можете да видите и чуете някои техни неща:



LOW STEP
Александър Славчев (вокал, китара), Светослав Неделчев (бас китара), Деян Илиев (барабани) и стоят зад името на бандата Low Step. Момчетата определят стила си като красив и мелодичен soulfull smooth jazz.

Тук можете да видите и чуете някои техни неща:

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=432394043424
http://www.myspace.com/lowstep




Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: