понеделник, 24 януари 2011 г.

Тома има нова любов

Айдъла Тома и актрисата Албена Михова са повече от приятели. Това разкриха самите те в предаването по Би Ти Ви "В джаза в събота вечер" на 22 януари.
Тома призна пред Вили Сечкова, че е един от малкото таланти в България, който "си изкарва хляба" само и единствено от музика. За никого не е тайна, че голям процент от родните ни музиканти, се занимават с различни дейности, а музиката е все още хоби за тях. Айдълът обаче явно прави изключение.

"Нямам време" е името на парчето, което Тома изпълни на живо в шоуто. То е част от албума му "Герой", който излезе на пазара миналата година. Песента можете да чуете тук: http://www.youtube.com/.

В предаването стана ясно още, че след участието във "Великолепната шесторка", където Тома си партнира с актрисата Албена Михова, между двамата "пламва" любов. Злите езици говорят, че айдъла си "хващал" гадже от всяко риалити, в което се включва. Това е така, защото бившата му приятелка - Елена, също беше част от "Мюзик айдъл". За да опровергае всякакви спекулации рокаджията заяви, че се е разделил с певицата, месец преди да започне благотворителното предаване. Двамата айдъли са били заедно близо две години.
Сега Тома и Албена се радват на всеки миг от все още крехката си връзка. Звездата от "Пълна лудница" е разведена и има дете от бившия си съпруг. Въпреки това, Тома сподели, че се отнася със сина на варненката като с връзник, а не като баща.
Колко време ще продължи тази любовна афера и дали тя няма да приключи с появата на айдъла в нов телевизионен формат? Времето ще покаже.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: