четвъртък, 6 януари 2011 г.

Любо Киров с нова песен

На 26 декември, бившия вокал на група "Те" гостува в предаването на Камен Воденичаров по БНТ "В неделя с...". Тогава в продължение на три часа бяха излъчени най-популярните български песни за изминалите десет години. Любо Киров и маестро Живко Петров избраха именно там да представят съвместния си проект.
Новата песен на Любо носи името "Life is beautiful" / "Животът е прекрасен", а клипа е апел към здравословен начин на живот. Във видеото участва модела Петър Стойчев, който представя ролята на момче с добра физика, a през цялото време "летят" зелени и червени ябълки край него. Премиерата можете да видите тук: http://www.youtube.com/. Самия клип гледайте на този линк: http://www.youtube.com/.

Някои критици, определят новото парче като "слабо". Това е така, защото песента не е в стандартния стил и все още не са свикнали да чуват и виждат Любо в тази светлина. "Life is beautiful", е клубно парче, доближаващо се до денс и с елементи на електроника. Музиката и аранжимента са дело на маестро Живко Петров, текста е на Любо.

Песента беше представена за втори път на концерта по повод посрещането на Новата 2011 година, който беше излъчен директно по БНТ.




Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: