вторник, 11 януари 2011 г.

Лого5 с промоция във Варна

На 14 януари Лого5 ще направят концерт-промоция на албум си - "Петилетка"* в Club Comics, във Варна.
Началото на партито е в 22 ч. Входът е 6 лева, а до 23.30 е безплатен за дамите. Хората, които са имали възможност да си изтеглят албума на логосите от сайта им, вече са запознати с начина им на изразяване и мирогледа им за живота. В концерта им в Морската столица ще вземат участие и сподвижниците на групата, а именно – Wosh MC и FARS.
Лого5 е създадена през 2004 година и понастоящем се състои от трима души Радостин Георгиев (Mr. Freesk), Илия Григоров (Ille) и Мартин Доносвки (Jamez Bongg a.k.a. Durrty Jamezz). На 9 септември 2010 година излезе и така очакваният сингъл „Петилетка“ на Лого5.
Албумът съдържа 15 песни, записани в Studio 1. Музиката е дело на DJ Darkstep. Текстовете в албума са дело на Mr. Freesk и Illea, а скречовете са поднесени от Jamez Bongg a.k.a. Durrty Jamezz. В проекта взимат участие музиканти с живи инструменти, а feat-овете са с Wosh MC и бийбоксъра Skiller. Албумът струва 12 лв. Парчетата са много разнообразни и са продукт на 5-годишната история на групата. За повече информация можете да посетите сайта им: http://www.illmate.com/petiletka/.

* Клипа им "Петилетка" предизвика много коментари и дори критиците се съмняваха в издаването на подобна песен. Във видеото се говори за живота на българите по времето на комунизма. Тук можете да го видите: http://www.youtube.com/watch?v=pyDLwPa_mZk&feature=player_embedded. Благодарение на лейбъла ILLMATE албума на Лого5 е вече на пазара. Следствие на дългогодишната работа на няколко от водещите хип-хоп групи. Лейбълът не слага никакви ограничения пред себе си, но е съсредоточен предимно върху прогреса и адекватното възприятие на българския хип-хоп.




Няма коментари: