четвъртък, 13 януари 2011 г.

Tri O Five с концерт в Пловдив

След като на 31 декември момчетата от Tri O Five зарадваха феновете си с много грууви, джаз, фънки, хаос в София Лайв Клуб, групата започва 2011 година с участие в града на тепетата.
На 15 януари (събота) Майкъл, Илко, Тони и Десо ще се качат на сцената на клуб "Опиум" в Пловдив. Началото на партито е 23 часа, а входа ще е 8 лв. Феновете ще чуят песни като "Back to you", "We are one", "Let's start over", както и най-новата им песен - "Nowhere to go".
За повече положителни емоции и настроение, събитието има дрескод: Be Funky. Всеки сам ще може да импровизира и да се появи с нестандартно облекло.
Припомняме ви, че за концерта на Tri O Five по повод посрещането на Новата година, също имаше изисквания към стайлинга на гостите. Дрескода тогава беше черно-бял. По този начин присъстващите станаха съпричастни с идеята на новия клип на бандата "Nowhere to go", който също е в тази цветова гама.
За почитателите на качествената българска музика е организирано и парти преди официалното такова. То ще се състои в клуб "Макалали" от 21:00.




Няма коментари: