петък, 8 ноември 2013 г.

Любо и Заки на нож

Снощи зрителите на "X Factor" станаха свидетели на истински кошмар. Двамата ментори не спряха с нападките един към друг, а водещите едва успяваха да ги укротят.

До този момент в шоуто се радвахме на позитивни, строги и интелигентни коментари от страна на журито. До вчера. Любо освен, че видимо не беше в настроение, беше и доста краен в изказванията си.

От известно време насам зрителите виждат леко напрежение в отношенията между менторите. Когато обаче от предаването си отидоха всички участници от отбора на Мария Илиева и се видя, че публиката не гласува за най-добрите такива, Киров стана изключително критичен. За никого не е тайна, че той и Мария са близки приятели.

Вечерта беше посветена на песни, които участниците сами са си избрали. Теодора, чийто ментор е именно Заки, стана обект на критики. Поп певеца не й спести забележките около стайлинга и обяви избора й на песен за "демоде". Разбира се, Велизар Соколов не остана длъжник на Жана, чийто ментор е Любо, като не одобри прическата й.

В началото всеки би си помислил, че това е някакъв сценарий или заигравка от страна на съдиите, но когато се включиха в споровете и водещите, стана ясно, че всичко е реалност. 

Бившият член на група "Авеню" до такава степен се изнерви, че помоли колегата си, ако няма какво да каже просто да замълчи. Любо пък се оправда с факта, че на този етап от шоуто не е допустимо да се правят компромиси и призна, че всичко, което казва е истина. 

Как ще се развият отношенията между талантливите, красиви и умни господа и дали от тези дразги не губят само меломаните и "X Factor"-ите предстои да разберем.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: