вторник, 26 ноември 2013 г.

Kelly Rowland се сгоди

Приятели на певицата споделят, че тя е изключително щастлива след като получи предложение за брак от приятелят й Tim Witherspoon.

Kelly разбуди духовете след като преди няколко седмици пусна снимка и видео в Instagram, на които се виждаше, че има пръстен на ръката си. Приятелите й потвърдиха новината макар изпълнителката да не я е обявила все още публично. 

Според списание "Us Weekly" звездата е показала пръстена си пред най-близките си приятели и роднини, но иска да се наслади на личния момент. Това е причината да не е съобщила вестта на феновете си.

Двойката, която се познава от близо четири години, си направила татуси на безименните си пръсти. По този начин влюбените предизвикаха слухове, че скоро планират сватба.

Това ще бъде първият брак за певицата въпреки че преди време беше сгодена. Тя имаше сериозна връзка с футболиста Roy Williams, с когото се разделят през 2005-та година - само два месеца преди да минат под венчилото. Малко по-късно  Rowland сподели, че е била твърде млада, за да се омъжва. 

Сега обаче 32-годишната красавица си е взела поука от случилото й се и по всичко личи, че този път нещата ще завършат с щастлив край.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: