четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Tinie Tempah е твърде зает за връзка

Певецът напълно разголва душата си в новия си албум. Той разкрива, че е прекалено фокусиран върху кариерата си, за да има сериозна приятелка в момента.

Рапърът има в новия си проект не една или две песни, които са изключително емоционални. Компилацията носи името "Demonstration", която вече е на пазара. В нея той говори открито за всички връзки, които е имал. На този етап от живота му обаче нямал време за постоянен партньор. 

Tinie признава пред в-к "Sun": "Имам опит във връзките и направих всичко възможно да напиша ярки истории. Песента "Lost Ones" се говори за това да имаш връзка с човек, който е под светлините на прожекторите, но нещата да не са се получили. Имал съм няколко взаимоотношения не мога да кажа, че съм имал "приятелка". Тези големи и известни на всички връзки никога не свършват добре. Мисля, че се нуждая от нормален и интимен живот. Може би това е причината никога да съм нямал по-сериозни връзки."

Tempah разкрива, че в албума има парчета с Dizzee Rascal, Paloma Faith, Laura Mvula, Emeli Sande и Labrinth. Той се е опитал да вкара различно звучене, а песните му да не са в един стил.

Той допълва: "Исках да го направя по-музикален и да не е в определен жанр. Не исках слушателя да си мисли "О, аз слушам рап песен или поп или рок. Исках песните да резонират с хората. Исках да бъдат по-амбициозни, лирични и искрени. Исках албумът от начало до края да представлява едно тяло на работа. Исках да има тема. Мисля, че се получи."





Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: