сряда, 27 ноември 2013 г.

Мерил Стрийп пие и пуши за новата си роля

Актрисата се подготвя за новата си роля в "August: Osage County". Тя не крие, че се е забавлявала с нездравословните навици. 

Звездата влиза в образа на Violet Weston в новия проект. По време на Академията за филмови изкуства и науки "Q&A" каза следното: ''Как се подготвях ли? С много пушене, лошо поведение и оставане до късно с червено вино с Margo Martindale." 

Освен 64-годишната Стрийп във филма се включват още имена като Julia Roberts, Ewan Mcgregor и Benedict Cumberbatch. Лентата, чийто жанр е комедия-драма, ще излезе в САЩ през следващата година.

Историята проследява живота на силните жени в семейството Weston, чиито пътеки се отклоняват докато кризата не ги връща обратно в къщата, където са отраснали - дисфункционалния матриархат.

Междувременно, Бенедикт твърди, че бил вдъхновен от Мерил и за него било истинско удоволствие да работи с този екип.

Той каза за сайта Flicks и Bits: ''Актьорите, които участват в този филм са необикновени. Да ги видя в действие, бях толкова вдъхновен от лидерските качества на Мерил. За мен беше истинска чест, че станах част от всичко това. Тя е удивителна. Работата с нея е много, много вдъхновяваща. Знам, че всеки актьор казва същото, когато работи с нея, но това е пътуване, абсолютно пътуване.''



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: