петък, 29 ноември 2013 г.

Mary J. Blige спря алкохола заради Уитни

Певицата признава, че след смъртта на близката й приятелка е осъзнала колко е важно за нейното здраве да спре с употребата на спиртните напитки. 

След като изпълнителката загуби Уитни Хюстън разбрала, че е от съществено значение за нея да престане с вредните пороци. Кончината на звездата оказала такова силно влияние върху психиката на Мери, че тя не се е замисляла да постави под съмнение дали е необходимо да прибегне към по-крайни действия. 

Тя каза пред в-к "The Guardian": "Бях на погребението. Да видиш в ковчег човек, който толкова обичаш, е просто непоносимо. Това ме накара да осъзная колко е важен моят живот. Не спрях с пиенето същата вечер, отне ми време. Сега се чувствам чудесно. Имам повече сила, фокус и търпение. Свалих излишни килограми, когато спреш с алкохола това се случва моментално."

42-годишната Blige дори отказва да вдигне тост на 10-годишния юбилей, който ще има скоро със съпруга й Kendu Isaacs."Ще пием по чаша безалкохолно. Диетичната кола е моята напитка.", разкрива певицата.

Дамата, на която й наложиха данък от 3 милиона долара по-рано тази година, споделя, че винаги има препятствия в живота, но се е научила да ги преодолява. Тя допълва: "Винаги има драма, но трябва да се научиш как да управляваш постъпките си, за да минеш през нея. Животът е пълен с изпитания и премеждия, но сега вече знам как да се измъквам от тях. Трябва да вземеш решение и да кажеш "Стига. Няма повече."."



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: