петък, 22 ноември 2013 г.

Delilah & Rudimental в София другия месец

Едни от най-известните британски музиканти ще превземат столицата ни в средата на декември. Билетите за събитията вече са в продажба.

Първата проява, на която домакин ще е Sofia Live Club, ще бъде на 10 декември. Входът за концерта на Delilah ще е 50 лева, а началото на програмата ще започне в 20.30 часа. Група "Остава" ще са подгряващата банда. Билети за събитието вече се разпространяват в мрежите на TicketPro, както и на място в самия клуб.

Певицата, която е родена в Париж, ще дойде у нас за първи път. Тя е едва на 23 години, а зад гърба си има сериозна кариера. През юли 2012-та излиза и дебютния й албум "From the Roots Up", който заема една от челните позиции в британските чартове.

Другата изненада, която очаква меломаните, е срещата им с момчетата от "Rudimental". Няма начин да не сте чували песента им "Waiting all night", която буквално взриви музикалните телевизии и радиа в последните месеци. 

Концерта на британците ще бъде на 14 декември в зала "Христо Ботев". Под формата на диджей сет момчетата ще радват феновете си с едни от най-известните им и обичани парчета. 

За първите 200 човека билетите ще са на цена от 20 лева, в мрежата на Eventim ще са 30, а на място-40лв. Партито ще започне в 22:00, а музикантите от Острова са избрали най-добрата жена диджей в България за 2012-та година-DJane Koki, DJ Marten, както и българския drum‘n’bass проект "High Roll" да заредят обстановката с много положителни емоции преди те да излязат на сцената.



Снимка - "Импулс"

Няма коментари: