четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Kelly Clarkson е бременна, иска пет деца

Певицата очаква първото си дете от съпруга си Brandon Blackstock. Двойката дълго време чакаше чудото, което е тяхната изненада за Коледа.

Изпълнителката, която миналия месец се омъжи за музикалния мениджър, вчера публикува новината в социалните мрежи. Тя написа следното: "Аз съм бременна! Брандън и аз сме толкова развълнувани! Най- сладкия и ранен предколеден подарък, който някога сме имали :) (SIC ).''

31-годишната Кларксън беше принудена да отмени концерт в Бъфало в събота вечер поради "заболяване". Слуховете гласят, че е страдала от гадене, след като няколко дни по-късно съобщи вестта за бебето.

Певицата, която спечели "American Idol" наскоро призна, че с мъжа си са нямали търпение да имат дете. Дамата разкри в шоуто на Джон Лено: "Опитвамхе, опитвахме, опитвахме...като зайци! Искам малко бебе с малки краченца и просто искам да ги ухапя.''

Brandon вече има две деца от предишната си връзка, които бяха единствените гости на сватбата на двойката на 20 октомври. Кели не крие факта, че грижите за децата са я направили по-отговорна и се чувствала като истинска майка.

Тя добави още:''Те са толкова страхотни. Никога не съм искала деца преди, но сега искам пет."





Снимка -  http://www.google.bg/

Няма коментари: