петък, 15 ноември 2013 г.

Lady Gaga не иска да свърши на 27

Певицата е категорична, че няма да се присъедини към "Клуб 27". Тя обеща да намали употребата на наркотици. 

Лейди Гага призна, че е била зависима от марихуаната, но обеща, че ще ограничи употребата на наркотични вещества и ще се държи малко по-прилично. Причината за това й поведение е, че не иска да свърши като Ейми Уайнхаус. 

Както знаете в "Клуб 27" членуват освен британката и Кърт Кобейн, Джими Хендрикс, Джим Морисън. Гага заяви, че ще навърши 28 години през март догодина, което е сигурен знак, че ще прескочи трапа. 

Тя каза пред американско радио следното: "Искам да живея и моите фенове също. Не искам да ги изтезавам. Искам да им покажа, че ще надживея 27 години и ще живея още дълго. Така че да го направят и те." 

Певицата има за цел да разбие теорията, че за музикантите трябва да се говори и да се помнят след като са починали. 

Звездата допълни още: ''Искам да променя това в атмосферата, че за да се сещат за теб трябва да умреш млад. За да си запомнен като легенда трябва да умреш първи. Това е нездравословно. Мога ли да бъда блестяща и без наркотиците? Знам, че мога и аз трябва да бъда, защото искам да живея .''

След като страда дълго време от травма на бедрото и дори се оперира през февруари изпълнителката прибегна към наркотиците. Наложи се и да спре световно си турне, въпреки това е решена да обърне гръб на тревата и да се съсредоточи върху музиката си.




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: