вторник, 5 ноември 2013 г.

Fergie признава, че се е друсала

Певицата не скри нищо за личния си живот по време на интервю на Опра Уинфри, която гостува в дома й. Тя разказа в открит разговор за наркотиците, любовните си и професионални драми.

Fergie бе поредният гост в "Oprah's Next Chapter". Журналистката беше поканена в дома на изпълнителката, където седна на една маса със семейството й. Стана ясно, че съвсем наскоро американката е можела да загуби баща си, който в момента е в добро здраве.

Блондинката не скри шокиращи факти, които я представят в не толкова добра светлина. Сега освен, че си е дала малко почивка от турнета с "Black Eyed Peas" певица се занимава и с бизнес - има свои марки лак за нокти, парфюми и т.н. 

Стейси Ан Фъргюсън е била част от "Wild Orchid", но след като групата се разпада, красавицата започва с дрогата. Близо година е била зависима, в следствие на което е станала е 40 килограма и буквално е живяла на ръба докато един ден след поредната халюцинация не е взела решение да се откаже от наркотиците. 

Запознава се с Will I am и го моли да стане част от тяхната банда. Той я викнал да запише вокалите на едно, две парчета и така вече няколко години Фърги е неизменна част от популярната хип-хоп група. За кратко е имала връзка с Хайме „Taboo“ Луис Гомес, но след намесата на фронтмена флирта им угасва бързо.

На снимачната площадка на сериала "Las Vegas" среща голямата си любов - актьора Джош Дюамел, за когото е женена вече трета година, а през февруари 2013-та им се роди първото бебе. В началото са имали сексуална привързаност, но на този етап се определят като духовно свързани личности. Ходят на църква и искат поне две или три деца. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: