сряда, 6 ноември 2013 г.

Mary J. Blige пусна коледен албум

R&B певица издаде компилация с любимите си коледни песни. Дискът излезе на 15 октомври и се радва на изключителен успех в Америка.

В свое интервю по повод новия си проект Mary обяснява, че идеята идва от там, че обича чувството, когато цялото семейство се събере около елхата и топлината и комфорта в отношенията на близките за нея хора. Това е и причината тя да създаде уникалния и неповторим албум. 

Той носи името "A Mary Christmas" и вече е пуснат на американския пазар на стойност 25 долара. Преди дни сп. "Пийпъл" публикува видеото към сингъла "Have Yourself a Merry Little Christmas". Можете да го гледате тук: http://www.people.com/.

Любопитното е, че звездата е записала общи парчета с Barbra Streisand (“When You Wish Upon a Star”), Jessie J (“Do You Hear What I Hear”), Marc Anthony и "The Clark Sisters". В компилацията ще чуете и различни версии на “The Christmas Song”, “The First Noel” и “This Christmas".

На 17 ноември в студиото на HSN във Флорида певицата ще представи част от песните, които са в диска. Специален гост тогава ще е и нейния продуцент Дейвид Фостър. Blige ще изпълни 8-10 парчета от албума, който съдържа 12 трака. Това няма да е първата поява на американката по медията. През 2010-та Мери промотира там аромата си "My Life", след което бяха отбелязани над 60 хиляди продажби от него. Година по-късно талантливата дама реализира първия си концерт в студиото, а повода е албума "My Life II...The Journey Continues (Act 1)" и втория й аромат "My Life Blossom".




Няма коментари: