вторник, 19 ноември 2013 г.

"All Saints" се събират през 2014-та

Момичетата, които се разделиха преди повече от десет години, ще подкрепят "Backstreet Boys" по време на тяхното турне във Великобритания идната пролет.

"All Saints" направиха следното изявление: "Ние наистина очакваме с нетърпение да бъдем гости на турнето на "Backstreet Boys" и да излезем заедно на една сцена като група. Ще изпеем песни като "Never Ever" и "Pure Shores" и ще бъде невероятно."

Момичешката банда беше една от най-обичаните и популярни през 90-те години. През 2001-ва излизат първите слухове, че Shaznay Lewis, Melanie Blatt, Natalie и Nicole Appleton се разпадат като група. Пет години по-късно това става факт. 

Новината за завръщането им на музикалната сцена беше истинска изненада за феновете. През 2009-та година Melanie Blatt беше категорична, че те никога повече няма да се съберат. Тя самата сподели тогава, че не желае да пее. Причината за това е, че платила цената да отдели от времето си да чати с хора и след коментарите им всеки път се напивала. 

Въпреки миналото сега "All Saints" ще подкрепят момчетата, които наскоро се сдобиха и със своя звезда на "Алеята на славата". Благодарение на Kevin Richardson музикантите ще направят няколко концерта след десетгодишно прекъсване.

Ето кога и къде  можете да се насладите на двойната доза поп музика:
March 6 - Birmingham, LG Arena
April 1 - Dublin, The O2
April 3 - Glasgow, Hydro
April 4 - London, The O2
April 5 - Manchester, Phones 4u Arena




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: