сряда, 13 ноември 2013 г.

Robbie Williams: Сайръс ще свърши в клиника

Певецът се страхува, че интереса и славата на Майли ще окажат лош ефект върху нея. Според него ако тя продължава с този начин на живот ще свърши в клиника за лечение.

Роби, който също не е сред най-мирните музиканти, критикува младата звезда. Наскоро и актрисата Дженифър Лорънс изказа мнението си за изпълнителката и не скри, че поведението й е възмутително.

Британецът, който два пъти е бил на лечение в клиника, е обезпокоен, че славата, която е сполетяла Сайръс ще окаже отрицателно въздействие върху нея. В интервю за вестник "Daily Mirror" той каза: "Майли направи така че света да я гледа и да говори за нея. Светлините на прожекторите могат да я докарат до клиника. Те имат пагубен ефект върху психиката. Аз съм имал подобен проблем и ми разказа играта за доста дълго време." 

39-годишният певец счита, че Майли се бори срещу шоубизнеса и се опитва да се откъсне от баща си Били Рей Сайръс. Той допълни, че тя е просто дете, което се бунтува срещу баща си и индустрията, която я постави в ролята на Hannah Montana.  

Младата дама предизвиква доста спорове през последните месеци първо след изпълнението си с Robin Thicke на видео музикалните награди на MTV през август и след това на Европейските музикални през уикенда като запали марихуана пред меломаните.

Роби призна още: "Тя прави добри поп песни, има хубаво тяло и красиво лице. Тя е добра поп звезда. Но светлините на прожекторите са твърде агресивни дори и за най-всестранно развитите хора. Борбата с тях е невъзможна дори за деца, които започват кариерата си на три години."





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: