петък, 1 ноември 2013 г.

Katy Perry: Искам нормален живот

Певицата иска да има нормален живот и нормална връзка. Не се интересува от обвиненията, че личния й живот е публично достояние.

Наскоро Кейти беше призовала колежките си да спрат да се събличат и да почнат да творят музика. Тази критика беше отправена към Риана, Майли Сайръс и Ники Минаж. Сега обаче изпълнителката се ядосва на приказките по нейн адрес и по специално обсъждането на любовната й афера с композитора Джон Майер.

Тя споделя пред сп."Entertainment Weekly": "Искам да имам нормален живот с нормална връзка. Не искам да бъда принуждавана да имам тайна връзка и да се крия в някой хотел през цялото време."

Американката допълва, че уважава достатъчно себе си и факта, че ходи на вечери, кино и споделя част от живота си с феновете не означава, че иска да се набива на очи. Това за нея е като да отидеш на екскурзия. Нещо нормално и естествено. 
Относно професионалната си кариера Пери признава, че мнението на приятелят й е важно за нея. Той бил много горд с последния й албум. Певицата счита, че истинските композитори пишат песни за техния живот, именно заради това мъжа до нея харесва толкова много парчетата от новата й компилация. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: