четвъртък, 28 ноември 2013 г.

D2 с промоция на новия си албум във Варна

В началото на декември варненци ще чуят едни от най-новите песни на бандата. Концерта на D2 ще е в Двореца на културата и спорта, а билетите вече са в продажба.
Без съмнение Варна е любим град на Графа, Криско, Д2, Б.Т.Р., Сигнал и много други. Ето защо не е изненада за никого, че момчетата от най-обичаната рок банда на 90-те години, са решили да зарадват феновете си с предпримиерен лайв в морската столица. 

Няколко месеца вече Д2 подготвят новия си албум, в който ще има от рокендрол до балади. Този път групата се е спряла не толкова на рок звученето, а на мелодичните парчета. Преди официалната промоция в столицата обаче варненци ще имат честта да чуят част от най-новите песни на Митко Кърнев и компания на живо.

Това ще стане на 5 декември в ДКС от 19 часа, тогава всички меломани могат да се насладят на популярните парчета на музикантите. Цената на билетите е 10 лева.

Любопитното е, че рокаджиите са призовали варненските си колеги, които имат желание да подгреят публиката преди тяхното участие да изпратят свои записи на сайта на групата. След 30 ноември победителите ще бъдат обявени. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: