понеделник, 4 ноември 2013 г.

DMX идва в София в края на ноември

След като рапъра не успя да посети страната ни преди две години, когато имаше покана от Биг Ша, сега той ще дойде у нас за първи път.
Буквално преди броени дни американеца излезе от затвора, където прекара няколко месеца поради обвинение за шофиране в нетрезво състояние. Малко по-рано тази година пък беше задържан да кара автомобил без документи. 

На 29 ноември обаче всички фенове на легендарния изпълнител ще могат този път със сигурност да се насладят на концерта му у нас. Той ще бъде в зала "Христо Ботев" от 21 часа. Билети вече се продават в интернет, а цените варират от 25 до 55 лева. 

Музикантът ще пристигне в София часове след лайфа му в Косово. Турнето, което Ърл Симънс не можа да реализира преди време, вече стартира и ще обхване Европа, Азия и Африка.

Подгряващите български изпълнители ще са xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sashо, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew и dance формацията "Sugar Wings". Организатори на проявата са клуб „Грамофон” и сайта www.359hiphop.com.




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: