сряда, 30 юли 2014 г.

Jessie J, Nicki Minaj и Ariana Grande с общо парче

Само за два дни аудиото към колаборацията е чуто от близо 2 милиона души. Не са малко и коментарите под песента, която е публикувана в YouTube.
"Bang Bang" беше публикувана на 28 юли и за броени часове събра хиляди прослушвания, харесвания, коментари. Песента е дело основно на Джеси Джей, която скоро не бе пускала нов хит. Това е първият сингъл от предстоящия трети студиен албум на британката, който трябва да се появи по-късно тази година.

26-годишната изпълнителка изключително много се вълнува за проектите си. Преди дни тя постна видео в "Instagram", в което казва: "Не мога да дишам. Плача от радост. Искам да благодаря на всеки, който помогна тази мечта да стане реалност. Нямате идея какво означава това за мен. Благодаря. Благодаря.!"

Певицата изказа благодарности към всички, които са помогнали да реализирането на колаборацията, но най-вече благодари на феновете си. Тук можете да чуете парчето, което стана едно от най-популярните за това лято: https://www.youtube.com/.

Nicki Minaj също издаде нов сингъл наскоро. "Anaconda" е със скандална снимка. Рапърката не е с шарена коса, както обикновено, но за сметка на това е само по бельо и задните й части се виждат отвсякъде. От "Google" си направиха майтап като на двете О-та сложиха дупето на американката. Текстът на новата й песен също е провокативен. "Ти и аз, нека си направим бебе.", пее тя. Можете да я чуете на следния линк: https://www.youtube.com/.





Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: