четвъртък, 31 юли 2014 г.

Lenny Kravitz с нов албум през септември

Музикантът ще изненада приятно феновете си тази есен. Освен излизането на новата му компилация, той ще тръгне и на европейско турне. 
След близо 3-годишна музикална пауза изпълнителят се завръща с диск и турне. "Strut" съдържа цели 14 песни и вече меломаните могат да си ги закупят от "iTunes" на цена от 10 евро. Официалната премиера на десетият студиен албум на рокаджията е на 23 септември. 

Преди броени часове излезе и втория сингъл от предстоящата му компилация "Sex". Можете да го чуете тук:  https://www.youtube.com/.

От 22-ри октомври до 11-ти декември Кравиц ще посети по-големите градове в Европа, където и ще представи новите си проекти. Обиколката на певеца ще стартира в Русия и ще завърши във Франция, където ще реализира поне осем концерта. 

Турнето ще премине още през Германия, Австрия, Финландия, Полша, Естония, Италия, Щвейцария, Белгия, Холандия и други. Повече информация за датите и местата на лайфовете на Лени и екипа му можете да откриете на следния линк: http://www.lennykravitz.com/.

Американецът, който навърши 50 години на 24 май тази година, явно не възнамерява да се отказва от сцената. В последно време го видяхме да се изявява и като актьор и стилист в "Игри на глада" 2.





Снимка https://www.facebook.com/

Няма коментари: