сряда, 23 юли 2014 г.

"Iron Man 4" без Robert Downey Jr.?

Robert Downey е един от най-скъпоплатените актьори в Холивуд и не е сигурно дали той ще участва в най-новия проект за "Железният човек". 
Актьорът, който влиза в образа на Tony Stark в първите три серии, беше обявен от списание "Форбс" за най-високоплатеният артист за втора поредна година. Голяма заслуга за този успех той дължи на ролята си в "Iron Man 3". Общите приходи на лентата бяха около милиард и половина долара.

В интервю за "Entertainment Weekly" Робърт заяви, че не е изключено отново да се появи в новият епизод на продукцията. "Продуцентите Kevin Feige и Ike Perlmutter заедно с екипа на "Дисни" дойдоха с предложение към мен и трябваше или да се съглася или да откажа.", признава американеца. 

Разбира се, ако той е отказал да се снима в продължението режисьорите могат да се обърнат към Colin Farrell, който не е в списъка с най-скъпоплатените артисти. Въпреки слуховете, че във филма може да участва друга звезда от "Марвел" са готови да платят колкото е необходимо, за да имат Downey в лентата.

По всичко личи обаче, че 49-годишния актьор и музикант е сигурен, че ще се завърне в проекта. "Повечето хора казват: "Защо да се отказваш, след като ще бъдеш намушкан? Но бъдещето е винаги едно - несигурно.", допълва Дауни- младши.

"Вярвам, че ще има "Железният човек" 4, 5...10, 20. Тони може да е вечно актуален, както са Джеймс Бонд, Батман и Спайдърмен. Мисля, че "Iron Man" e точно такъв характер.", споделя директора на "Marvel Studios". 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: