петък, 4 юли 2014 г.

Cara Delevingne става певица

Моделът ще пробие на музикалната сцена благодарение на протежето на  Simon Cowell - Sinitta. След като преди време Cara се пробва като актриса сега ще опита късмета си и в това поприще.

Поп изпълнителката, която беше популярна през 80-те години, разкри в интервю за вестник "London Evening Standard" следното: "Този проект се пази в тайна. Истина е, че й помагам и съм нейн ментор."

Според Sinitta бъдещите песни на модела ще разбият музикалните класации по света. Когато обаче журналистите попитали за повече подробности около дебюта на Cara, бившата изгора на шефа на "X Factor" отказала да даде такива.

Спекулациите, че Delevingne ще става певица започнаха по-рано тази година, когато папараци я хванаха да напуска офисите на звукозаписния лейбъл на Саймън  "SyCo".

Звездата, която помагаше в голяма степен на музикалния гуру в избора за финалисти в предаването, възнамерява да приложи знанията, които е придобила именно в старта на музикалната кариера на британката.

"Тайната е в откриването на нови таланти, които имат страст. Ще направя това, което Саймън правеше с мен - помагаше ми да създам идеи и да насоча енергията си в положителна насока.", допълва Sinitta.

Блондинката започна актьорската си кариера в драмата "Timeless" и британския филм "Kids in Love", а както разбираме скоро ще се пробва и като изпълнител.





Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: