понеделник, 28 юли 2014 г.

Shakira отново бременна

Шакира и Жерар Пике ще стават родители за втори път. Това стана ясно след като певицата се показа на закриващата церемония на световното първенство по футбол в Бразилия с коремче. 
Определено може да кажем, че 2014-та е една от най-успешните за Шакира в личен и професионален план. Тя издаде нов албум в края на март, а наскоро беше обявена от мъжкото издание "Men's Health" за най-горещата жена на годината. Преди седмица пък феновете й във фейсбук станаха над 100 милиона. 

Блондинката, публикува снимка, с която ръчно е написала благодарности към меломаните. "100 милиона последователи във фейсбук. Благодаря ви много, че ме поведохте към това невероятно пътуване. Не бих се справила без всички вас.! С много любов:  Shak"

Въпреки че официалният хит на Мондиала беше на Питбул и Дженифър Лопес, песента на колумбийката "La la la" също се оказа една от най-харесваните и популярните за лятото. Изпълнителката имаше възможността и да се включи в програмата по закриването на първенството именно с това парче.

В личен план красавицата и половинката й не спират да постват семейни снимки. Въпреки слуховете за раздяла, двойката умело запушва устите на папараците и изглежда по-щастлива отвсякога.

37-годишната звезда и футболиста на Барселона вече имат 19-месечен син Милано. Вестта за бебето прави влюбените още по-радостни, споделят техни близки. Колумбийската певица Carlos Vives разкри за "Fox News Latino": ''Да, тя е бременна и е много щастлива.'' 

Най-вероятно бебето ще е момиче и ще се роди през есента. Латино дивата никога не е крила, че иска много деца. В свое интервю по-рано тази година тя споделя: "Ако не бяха моите музикални проекти щях да съм бременна досега. Много бих се радвала да имам 8 или 9 деца от Жерар. Мой собствен футболен отбор."





Снимка https://www.facebook.com/

Няма коментари: