вторник, 29 юли 2014 г.

Феновете към Бионсе: Не се развеждай!

Меломаните сигурно знаят, че семейството е на турне в момента. От няколко месеца насам обаче в медиите не спират слуховете за раздялата между Бионсе и Джей Зи.
Всичко започна в онази прочута вечер след "Met Gala" през май, когато сестрата на певицата се скара в асаньора на хотел със съпруга й. Поводът беше флирта на рапъра с дизайнерката Рейчъл Рой. Освен това той имал намерение да ходи и на гости на Риана, което допълнително разгорещило обстановката.

Макар Соланж и Бионсе да твърдят, че всичко е наред в семейството им, публичните изяви на дуото говорят друго. То в момента обикаля с "The On the Run Tour" и не веднъж изпълнителката сменя текстовете на песните си като с част от фразите говори за изневяра и раздяла.

Разбира се, това потвърждава спекулациите и феновете на звездната двойка са искрено притеснени за бъдещето им. Във фейсбук някои пишат: "Би, моля те, не се развеждай. Ти си пример за нас и за много хора от различни места по света."

Очаквано повечето почитатели благодарят за страхотните емоции по време на концертите. Има и такива, които заявяват: "Бионсе, радвам се, че пазиш на страна хейтърите от личния си живот. Това е твоят личен живот! Обичаме те!"

Друг факт, който наблюдаваме е, че дали от срам или от друга причина соул дивата и мъжа й не демонстрират открито чувствата си. Ако разгледате техни общи видеа или снимки ще забележите, че те никога не се целуват на обществени места и се държат по-скоро като приятели, отколкото като влюбени. В личната фен страница на малката Blue Ivy пък изобилстват фотоси на майка и дъщеря и рядко има такива с баща си. Дали пък всичко това не подсказва, че брака на музикалното семейство е към своя край?!




Няма коментари: