понеделник, 21 юли 2014 г.

Jada Pinkett Smith помага на жени в беда

Актрисата иска да помага на жени, които са били сексуално малтретирани. Наскоро племенницата на звездата бе упоена и за малко да стане жертва на насилие. 
Jada е благодарна, че нищо сериозно не се е случило на 20-годишната й племенница. Девойката е била с отговорна група приятели, благодарение на които е успяла да се измъкне. 

Тази ситуация обаче провокира 43-годишната дама да иска да говори за проблема с насилието над жени и за това по какъв начин те могат да бъдат излекувани физически и емоционално.

Пред "Television Critics Association" съпругата на Уил Смит разкри подробности около предстоящото си шоу и каза следното: "На племенницата ми беше дадено хапче, което да я упои, за да се възползват от нея този уикенд. Тя е на 20. Благодаря на Бог, че нищо не е станало. Била е с приятели, които са се грижили за нея. Тя е спасена, защото момичетата и момчетата са чули, че не може да чувства крайниците си и след това е загубила съзнание."

Тъмнокожата актриса и певица споделя, че напоследък това е често срещана епидемия и обществото трябва да се научи как да се справи с нея. Jada пожелала племенницата й да разкаже пред дъщеря й за инцидента, за да може да я предпази. 

"Едно е аз да й кажа нещо и тя да каже "ОК, мамо. Разбрах." Друго е да чуе от братовчедка си какво се е случило. Тогава нещата изглеждат много по-реални. Дадох й възможност да бъде свободна личност. Да знае правомощията си, защото така човек се чувства по-уверен в себе си. Сега смятам, че няма да погледне мъж в очите и да се чуди какво да му отговори. Със сигурност ще знае дали да каже "Да" или "Не"", признава още Pinkett. 

Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: