петък, 25 юли 2014 г.

Charlize Theron и Sean Penn сгодени?

Въпреки слуховете в медиите от няколко дни насам, официално двойката все още не е коментирала новината. 
Дамата определено знае как да привлече вниманието на папараците. Те я заснеха да носи голям пръстен, който считат, че е годежен. 

Актрисата, която от осем месеца е във връзка с легендарния актьор, беше забелязана на летището в Л.А. в сряда с диамантеното бижу. Ето защо таблоидите в САЩ гръмнаха с вестта за годежа между Терон и Пен. 

Случката с пръстена идва седмица, след като се появи слуха, че влюбените планират сватба в близките месеци в родината на блондинката - Южна Африка. 

Чарлийз, която вече има осиновен син, иска малко след церемонията с 53-годишната звезда да осиновят друго дете. Не е тайна, че тя винаги е желала две деца. Шон пък вече има 23-годишна дъщеря и 20-годишен син от бившата му съпруга Robin Wrigh. Освен това той се грижел добре и за отрочето на сегашната си половинка. Досъщ като истински баща. 

Артистите, които се познават от 18 години, ставали свидетели на промените в живота на другия през цялото това време. Сега обаче се радват на красивите моменти заедно. 

"Тя го вижда, че е по-зрял. Помъдрял е и е много по-търпелив. Те гледат към бъдещето с надежда.", коментират близки до холивудската двойка. 





Снимкаhttps://www.google.bg/

Няма коментари: