петък, 18 юли 2014 г.

Костюмите на Бионсе изложени в музей

Част от дрехите, с които се е снимала r&b дивата в клиповете си и тези от представянето й на Super Bowl 2013 ще бъдат показани в залата на славата на рокендрола идната седмица.
От 22 юли всички фенове на певицата могат да се насладят на облеклото й, което ще бъде изложено в "Rock and Roll Hall of Fame and Museum" в САЩ.

От музеят обявиха, че дрехите на изпълнителката ще бъдат показани в залата "Ahmet Ertegun Main Exhibit". Именно там меломаните ще видят и други аксесоари на легендарни музиканти като Michael Jackson, David Bowie и Bruce Springsteen.

Изложбата, която се бъде в Охайо, ще представи костюмите на Бионсе от "Single ladies", тези от представянето й на Super Bowl миналата година, роклята, която носела на Met Ball през 2012-та и други.

Кураторът Meredith Rutledge-Borge разкрива, че този проект е замислен от дълго време. "Когато погледнахме към това какви неща е готова да ни изпрати ние просто си помислихме, че единствения правилен начин е да ги поставим в музея. Тя се е доказала на тези събития."
 
Главният мениджър на продуцентската къща на певицата Lee Anne Callahan-Longo коментира следното: "За един артист е голяма чест да бъде на място, където се намират неговите идоли и ментори. Това те кара да се чувстваш значим и че си постигнал определено ниво."

Самата Би също се вълнува много и вече сподели в социалните мрежи повече информация относно събитието. Можете да прочетете подробности тук:  https://www.rockhall.com/.

 

Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: