понеделник, 7 юли 2014 г.

Jason Mraz с нов албум и турне

Музикантът обяви, че проектът му ще излезе на пазара на 15 юли. Месец по-късно стартира и обиколката му в Северна Америка.
От скоро изпълнителят запалва все повече феновете си като публикува откъси от лайфове. Освен това той споделя и вълнуващи кадри от пътуванията си и срещите си с меломаните. Ето част от едно от всичките видеа, в което рекламира предстоящото си турне: https://www.youtube.com/.

Обиколката ще носи името "Yes!" и ще започне август. Основно концертите ще са в Северна Америка. След това Mraz се отправя към Европа, където ще свири в исторически концертни зали като Royal Albert Hall (Лондон), Casino de Paris (Париж), и Royal Theatre Carrе (Амстердам). Турнета в Азия и Австралия певеца е планувал за по-късно тази година, а това в Южна Америка той ще отиде през 2015-та.

Любопитното е, че всеки понеделник музиканта пуска по едно ново парче в интернет, а феновете, които поръчат предварително диска ще получат възможността да свалят всички песни от “Mraz понеделниците” ("Long Drive", "Back To The Earth”, "3 Things" и "You Can Rely On Me"). Освен това, Mraz допълва всяка песен, излязла в началото на новата седмица с ексклузивен клип към акустични версии, които се намират в Youtube.




Няма коментари: