четвъртък, 3 юли 2014 г.

Solange проговаря за отношенията си с Jay Z

В новият брой на списание "Lucky" феновете ще разберат истината за войната между рапъра и сестрата на Бионсе. Дали обаче това не е затишие пред буря?!
28-годишната певица се скара жестоко с доведения си брат в асансьор на хотел след партито на Met Ball. Тя разкрива, че в момента двамата са в добри отношения. Съвсем наскоро обаче Бионсе проговори за евентуална изневяра.

Изпълнителката и съпруга й са на съвместно турне, което се радва на многобройна публика. Преди броени дни обаче Би смени текста на една от песните и недоволно рецитира, че никоя лека жена няма да има мъжа й. Разбира се, за развод в звездното семейство се пише от известно време насам. За разлика от слуховете обаче музикантите демонстрират топлина и уважение.

"Най-важното е, че моето семейство е добре. Това, което имахме да си кажем го казахме и всички сме наясно със ситуацията.", коментира Solange.

В изданието идния месец почитателите на дамата ще я видят с различна визия и ще опознаят душевността й, ще видят промяната от побойничка до стилна и умна жена, която обича и държи на близките си.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: