четвъртък, 10 юли 2014 г.

Шарън Стоун дарява дрехите си

Актрисата се жертва и отдели част от бляскавите си костюми за благотворителност. Целта й е с парите да подпомогне мира в Близкия Изток и Северна Африка.
Шарън създала онлайн магазин, в който да продаде тоалетите, с които се е показвала на Червения килим. Над 50 облекла, дизайнерски рокли, палта, 20 чифта обувки и 10 шалове са на разположение на колекционерите.

Всички приходи от продажбата ще отидат за благотворителната организация "YaLa". Tя се занимава с това чрез социалните медии да събира повече младежи, които да насърчават мира в Близкия Изток и Северна Африка.
 
Стоун, която е културен председател на движението, казва за "EOnline.com": "Децата са наистина стоят зад мира и те общуват помежду си. Те изтриват това чувство на страх, което идва от незнанието на хората."

Освен това блондинката разкрива, че сега, когато децата й са големи има време за нови връзки. До скоро тя е била съвсем отдадена на тях, но вече има време и за себе си и за нови преживявания. "Сега се чувствам добре и готова за срещи.", споделя актрисата, за която се говори, че флиртува с Антонио Бандерас.

Според папараци артистите са приятели от години, а той се раздели с жена си през май. Въпреки че за момента отричат да имат по-близки отношения поради уважение към Мелани Грифит, между двамата имало искра и нищо чудно скоро да видим една нова светска двойка.





Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: