вторник, 4 ноември 2014 г.

Анджелина Джоли става политик

Актрисата е изразила интерес към кандидатура за политически пост. Нейната работа в сферата на хуманитарната дейност я заинтригувала за идеята. 
38-годишната дама споделя, че огромните усилия, които полага за благотворителността я насочили да мисли за политиката. Тя обаче се страхува, че актьорската кариера ще попречи на тези й амбиции. 

Джоли обяснява пред сп."Vanity Fair":"Когато работиш в сферата на хуманитарната помощ трябва да си наясно, че тя е тясно свързана с политиката. Когато искаш да направиш радикална промяна ти имаш, a и трябва да поемеш отговорност. Честно казано не знам в коя роля бих била по-полезна. В момента знам какво правя и давам всичко от себе си нещата да се случват.".

Когато от изданието питат директно брюнетката, която е посланик на добра воля на ООН, дали ще пробва да стане политик, тя отвърнала, че е отворена към идеята. 

Анджелина, която през август се омъжи за 50-годишният Брад Пит във френското им имение, в интервюто говори за брака си с актьора и за това, че се чувстват различно и по-приятно със статуса на съпруг и съпруга. Двойката има шест деца, които им помагали заедно да напишат текстовете за сватбените си обети. Актрисата допълва: "Те не очакват от нас никога да не се караме, но сме им обещали, че ако това се стане винаги ще се извиняваме един на друг. Те ни питаха: "Ще го правите ли?, а ние им отговорихме: "Да."". 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: