сряда, 26 ноември 2014 г.

Nick Cannon отрече да има връзка с Amber Rose

Артистът бе категоричен, че с моделът никога не са имали любовни отношения. Колкото до бившата му съпруга той призна, че ще си останат приятели. 
34-годишният талант отрече да има романтична връзка с бившата любима на Wiz Khalifa. Както знаете медиите започнаха да пишат за авантюрата между Cannon & Rose, след като той обяви, че с Mariah Carey се развеждат. 

Звездното семейство сложи край на 6-годишният си брак, в резултат на които има две деца - близнаците Марокан и Монро. От своя страна пък Amber също подаде молба за развод през септември и това разбуди папараците допълнително. Причината за това обаче се оказала изневярата на рапъра. 

В интервю за "BBC Radio 1Xtra" Nick обясни: "Нищо не съм правел с Amber Rose. Това е истината." Също така той отрече с Mariah да са приятели с още нещо. "Ние сме приятели, но ние ще бъдем такива за цял живот.", допълви чаровния мачо.

Тогава той беше попитан дали някога е имал любовни отношения с някоя от сестрите Kardashian."Да, винаги имам проблеми, след като заговоря на тази тема, но винаги казвам истината. Веднъж, но преди доста време.", разкри музиканта. Той спомена Ким, с която излизал от септември 2006-та до януари 2007-ма. Те се разделили, защото тя излъгала за секс записа й с певеца Ray J.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: