четвъртък, 6 ноември 2014 г.

Kelly Rowland стана майка

Певицата роди момченце на 4-ти ноември. Бионсе написа емоционално послание и качи снимка на новороденото в "Instagram". 
Kelly и съпругът й мениджъра Tim Witherspoon приветстваха Titan Jewell. Името на детето не е случайно. Титан е най-големият спътник на Сатурн, има гръцки произход, освен това е и име на футболен отбор в Тенеси. 

Някои критици не можаха да се противопоставят на причините, поради които родителите са кръстели така сина си, но изказаха сарказъм за галените производни като Tit. Tite. Titty, които счетоха за неуместни. Освен това второто име на новороденото - Jewell се свързва и с Richard Jewell, който е заподозрян за терористичен акт през 1996-та в "Centennial Olympic Park" в Атланта. Ако се чудите обаче кой е избрал името, певицата е категорична, че решението е било на таткото. 

Въпреки порицанията колежката на Rowland не се сдържа и публикува сърцераздирателно писмо по повод майчинството й. Веyonce призна, че това е била сбъднатата мечта на 33-годишната дама. Тя качи своя снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че държи малката ръчичка на бебето. Текстът под фотоса гласеше: "Няма по-красиво чувство от това да държа племенника ми. Благодаря на Бога за честта да свидетелствам това пътуване в майчинството на сестра ми.". Половинката на Джей Зи допълни, че си е мечтала децата им да растат заедно. 

През юни изпълнителката от "Destiny's Child" обяви, че чака дете. Месец по-късно тя се омъжи в Коста Рика за любимия си. Kelly не спираше да показва на света колко е щастлива, че ще става майка и в същото време демонстрира добра физическа форма. Дни преди да роди тя публикува снимка, на която се вижда, че тренира във фитнеса. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: