четвъртък, 13 ноември 2014 г.

Боно от "U2" оцеля след самолетен инцидент

Звездата е летяла от Дъблин за Берлин вчера през деня. Задната врата на самолета обаче се откъсва по време на полет. За щастие няма пострадали. 
Боно е летял с частният си самолет Learjet 60 D-CGEO, a на борда не е имало друг член от групата. Той е бил с четирима негови приятели и е отивал към Германия за среща с министърът на икономиката Gerd Mueller.

Според експерти музиканта и компанията му са извадили късмет, защото неприятната случка става минути преди машината да се приземи. По информация на "Irish Daily Mail" самолета тъкмо е навлизал в страната, когато вратата на багажника става самостоятелна. 

"Пътниците чули голям трясък едва част след излитането. Те се стреснали малко, но продължават пътуването си и кацат на летище Берлин. След това били ужасени като разбрали, че задната част на самолета напълно се е отделила.", пише още изданието. 

Германските власти потвърдиха, че джетът се е приземил с щети и полицията разследва инцидента. Драмата за изпълнителят не свършва до там. Той губи целият си багаж и със сигурност ще е много по-предпазлив, когато лети до Америка на 14 ноември. 

Никой от бандата все още не е коментирал случаят. Останалите момчета от "U2" щели да пътуват с по-късен полет. Заедно с фронтменът са поканени да присъстват на наградите "Bambi" и са сред специалните гости на проявата. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: