сряда, 19 ноември 2014 г.

Нов инцидент с Боно

Певецът се нуждае от възстановителна терапия, защото се е контузил докато кара колело. Той е претърпял операция, a в лакътя му са вкарани три метални пластини и 18 пирона. 
За съжаление на феновете това е вторият инцидент за по-малко от седмица, който сполетява музиканта. Преди дни той и приятелите му по чудо оцеляха след като задната част на частния му самолет се отдели по време на полет от Дъблин за Берлин. През уикенда изпълнителят решил да се отдаде на спорта в "Central Park" в Ню Йорк. За нещастие наранил ръката си и се наложила спешна медицинска намеса.

Операцията, която претърпял Боно продължила близо пет часа. Той имал фрактура на лицето, плешката и лявата раменна кост, чиято кожа била разделена на шест части. Хирургът Dean Lorich заявил пред сп."Rolling Stone": "Той беше отведен по спешност в операционната зала, където процедурата продължи повече от пет часа. Лакътят се обработваше, нерва беше изместен и костта беше възстановена с три метални пластини и 18 винта. Ден по-късно бе отново опериран, защото имаше сложна фрактура на лявата ръка.".

54-годишният певец веднага бил приет в "NewYork-Presbyterian Emergency Medicine", където са му били направени многократни рентгенови снимки и изследвания. Въпреки много контузии лекарите се надяват, че той напълно ще се оправи. "Той ще трябва да се подложи на интензивна и прогресивна терапия, но се очаква това да го възстанови.", допълват специалистите. 

"U2" бяха принудени да отменят всички свои ангажименти. Тази седмица те трябваше да свирят във вечерното шоу на Jimmy Fallon. В официалната си страница групата написа: "По всичко личи, че ще реализираме гостуването си в "Tonight Show" някой друг път, защото сме с човек по-малко. Боно претърпя операция след инцидент в "Central Park". Сигурни сме, че скоро ще се оправи и ще се завърне. Благодарим на всички за разбирането.". 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: