сряда, 5 ноември 2014 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: Beyonce пуска нов албум в края на ноември

Певицата съобщи новината в социалните мрежи. Проектът ще излезе на пазара на 24-ти ноември. В него ще има общо четири диска в поп и R&B стил. 

Миналата зима неочаквано за всички същият този албум изтече в "iTunes", a изпълнителката публикува видео в "Instragram" с посланието "Изненада!". Феновете са до такава степен шокирани, че дори училища като Харвард започват да разглеждат случая в часовете си по маркетинг и бизнес планиране.

Предстоящата компилация ще се казва "BEYONCÉ Platinum Edition" и ще съдържа две CD-та и две DVD-та. В тях ще има 2 нови песни, 10 клипа от живи участия, 4 нови ремикса, мини календар за 2015-та, 2 фотокниги, 17 видеа и 20 песни. 

В краят на септември Бионсе и Джей Зи приключиха турнето си "On The Run Tour". Меломаните се надяват да видеят ексклузивни кадри от обиколката, както и пълния концерт от "The Mrs. Carter Show". Най-после те ще могат лично да притежават колаборациите, които певицата направи с Nicki Minaj "Flawless","Drunk in Love" със съпруга си, "Blow" с Kanye West & Pharrell и "Standing on the Sun" с Mr. Vegas. 

Според данни на "Nielsen SoundScan" от оригиналната версия на "Beyoncé" са продадени близо 2 милиона копия само в САЩ. Сега мега проекта й ще бъде пуснат на 24-ти ноември на цена от 29 долара. Всеки, който желае може да го закупи онлайн тук: http://www.amazon.com/.




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: